torsdag 18. mars 2010

God naaaaaaatt sov gooooodt og drøøøm søtttttt!!!

yeah...litt tambay-session på ikkepedia...

Thailand:
Lovverk: Thailand har som de fleste andre land, bare 2-3 regler i grunnloven. Den mest kjente regelen er totalforbud mot seksuelle aktiviteter! Hos menn blir straffen som oftest avkuttet penis, hos kvinner blir straffen total omskjæring. Men et slik lovbrudd skjer kun hos kåte, svenske turister. 
(LOOOOL)
Pinas:
De peneste jentene blir belønnet med giftemål og en billett til det norske trygdesystemet.  
(...hva f?)

 Det er alt for mange språk på Filippinene. Men de to største er Engelsk (en variant som er enklere å forstå en Britisk) og tagalog som kjennetegnes ved at det høres ut som en blanding av høner som kakler og en fiolin der strengene ryker. 
(...lol?)
Siden Filippinene ligger på en teutonisk plate flytter hele ladet seg kontinuelig. Det har en tendens til å havne over polarsirkelen noen ganger, men kun i mørketiden. En gang var det nær med a drive på land i Iran, men da rodde alle innbygerene febrilsk da de ikke vil ha masseinvanding. 
(...say what?)
SAS flyr ikke siden de ikke eier fly som har lang nok rekkevidde. Det enkleste er å fly via Moskva-Vladivostock-Pyoungyang-Singapore-Sau Paulo-Lisboa-Kuwait-Hong Kong-Filippinene. Tipset er at skal du til en skitten storby eid av kinesere, dra til Manila. Skal du importere en kone, dra til Cebu. Har du imidlertid kommet feil er det mulig å reise fra øy til øy. Den enkleste måten er med fly. Du kan også ta ferge men de har en tendens til å synke. 
(...haha!! omg..!)
En innenlands flytur koster ca 250 kr (2000 peso) og du får tilbake mesteparten av pengene i form av peanøtter under reisen. Dette er en skjult form for hvitvasking av penger.
(...peanøtter? LOL)
og hva  skjer med vampire diaries og pauser aaaaa?! halloooo! pause etter 10episoder? pause etter 4 episoder igjen? omg...!

so...you're tired of "Are you team Jacob or Edward?" -questions?
how about "Team Stefan or Damon?"
Damon:" You're dead, dude. Get over it."
god natt!! =)

-j-

Ingen kommentarer: